Sezon na truskawki

Pierwszy salon firmowy POSbistro!

To dobra wiadomość dla wszystkich restauratorów, managerów i właścicieli lokali gastronomicznych. W samym sercu Krakowa POSbistro otworzyło nowy salon firmowy!

Fot. materiały prasowe

Salon daje możliwość swobodnego testowania aplikacji POSbistro - innowacyjnego oprogramowania dla gastronomii. Na miejscu będzie można również obejrzeć nowoczesny sprzęt usprawniający pracę nie tylko kelnerów, ale i właścicieli. Profesjonalni doradcy pomogą dobrać idealny zestaw do wielkości i rodzaju prowadzonego biznesu.

- Salon powstał z myślą o właścicielach i managerach restauracji, którzy chcieliby unowocześnić swój biznes, zmniejszyć koszty utrzymania lokalu i zyskać większą satysfakcję klientów. Nasi pracownicy to pasjonaci nowoczesnych technologii. Każdemu, kto odwiedzi nasz salon, z przyjemnością pomogą dobrać najprostsze i najbardziej opłacalne rozwiązanie dla jego biznesu - przyznaje Grzegorz Forysiński, współwłaściciel firmy POSbistro.

Salon POSbistro jest ulokowany w samym centrum Krakowa - 7 minut pieszo od Rynku Głównego, przy ulicy Batorego 25 (na dziedzińcu).

Oprogramowanie POSbistro jest mobilne, łatwe i intuicyjne w obsłudze oraz przede wszystkim tanie. Pozwala  minimalizować koszty wdrożenia systemu sprzedaży w lokalu, ponieważ nie wymaga zakupu drogiego sprzętu, np. dużych ekranów dotykowych. Wystarczy posiadać tablet. To innowacja na skalę krajową!

POSbistro jest w pełni kompatybilne z popularnymi urządzeniami przenośnymi z systemem Android. Dzięki temu sprzedaż nie musi odbywać się przy stacjonarnym dużym terminalu, ale w dowolnym miejscu. Te zalety zostały docenione i nagrodzone na Targach HoReCa 2013 w Krakowie. POSbistro otrzymało Nagrodę Główną jako Najlepszy Produkt Targów w kategorii Oprogramowanie.

POSbistro/Materiały prasowe

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Ciasto czekoladowe z bananami

Szybkie ciasto na Dzień Dziecka. Jest mocno wilgotne, bardzo czekoladowe o le...

Odsłon: 104

30 min
4
30 min
6
Dania główne Pulled pork

Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...

Odsłon: 248

30 min
6

Polecane artykuły

Informacje Babcia robiła najlepszą szczawiową. W sezonie robię z niego pesto, dodaję do makaronu i sałatek

Szczaw to jedno z tych warzyw, które niezwykle kojarzą się z dzieciństwem. Szczawiowa była wtedy prawdziwym przysmakiem. Nadal to jedno z najlepszy...

4
Informacje Zielona moc wiosny. Groszek zielony na 6 sposobów

Wiosna to idealny czas, aby cieszyć się pełnią smaków i korzyści, jakie oferuje wiele warzyw. Zielony groszek jest jednym z nich. To niepozorne wa...

6