Tatar z pstrąga i awokado. To połączenie zachwyca
Choć na pierwszy rzut oka pstrąg i awokado to dość nietypowe połączenie, zapewniamy, że w tatarze pasują do siebie idealnie! Wypróbuj prosty przepis i postępuj krok po kroku według receptury, a smaczna i oryginalna przekąska na pewno ci się uda. Poczęstuj nią gości - będą zachwyceni!
Polecane artykuły
Szczaw to jedno z tych warzyw, które niezwykle kojarzą się z dzieciństwem. Szczawiowa była wtedy prawdziwym przysmakiem. Nadal to jedno z najlepszy...
Kasza kukurydziana nie jest oczywistym wyborem w polskiej kuchni. Szkoda, bo jej właściwości prozdrowotne i odżywcze oraz smak powinny przekonać ka...
Wiosna to idealny czas, aby cieszyć się pełnią smaków i korzyści, jakie oferuje wiele warzyw. Zielony groszek jest jednym z nich. To niepozorne wa...
Nie wszyscy wiedzą o tym, że za pomocą niektórych roślin możemy obniżyć wysoki poziom cukru oraz cholesterolu we krwi. Do tych dobroczynnych cudów...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Do pracy
- Amerykańska
- Warzywa
- Nabiał
- Ser
- Sery pleśniowe
- Mięso
- Przyprawy
- Kanapki
- Kremy
Odsłon: 328
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
- Impreza
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Penne
- Warzywa
- Szpinak
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Mięso
- Kurczak
- Przyprawy
- Bazylia
- Czosnek
- Makarony
- Ciasta
- Makaronowe
- Bułki
- Jajka
Odsłon: 1175