Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla tych, którym tradycyjna pomidorówka już się trochę znudziła...
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 47
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 47
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Składniki
Cebulę i czosnek obieramy i drobno siekamy. Pomidory sparzamy wrzątkiem, obieramy ze skórki i kroimy w kostkę.
W dużym garnku rozgrzewamy olej i szklimy cebulę. Dodajemy czosnek, smażymy jeszcze chwilę, po czym dodajemy pomidory. Całość smażymy ok. 15 min.
Teraz do garnka dodajemy przecier pomidorowy, bulion oraz bazylię. Gotujemy ok 15 min.
Solimy do smaku i gotowe. Smacznego ;-)