Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa z fasolką i łososiem"
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Składniki
Fasolkę szparagową umyj, odetnij końcówki. Włoszczyznę obierz, umyj. Marchew i pora pokrój w plastry, wlej 1,5 l wody, dodaj liście laurowe i ziele angielskie, gotuj przez 30 minut. Dodaj fasolkę, przypraw do smaku solą i pieprzem, gotuj jeszcze przez 20 minut.
Łososia pokrój na cząstki, smaż na rozgrzanym maśle klarowanym około 3 minuty z każdej strony. Włóż do zupy, gotuj jeszcze przez 3 minuty, podawaj z posiekaną natką pietruszki.Źródło: Dobry Tydzień