Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i pożywna zupa warzywna z "wkładką". Najlepiej smakuje jeśli dodamy kiełbasę o pikantnym smaku np. czosnkową lub paprykową.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 28
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 321
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1160
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 192
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 28
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 321
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1160
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 192
Składniki
Do wrzącego bulionu dodajemy oczyszczone i pokrojone w plastry marchew i pietruszkę /korzeń/. Gotujemy 10 min. Brukselkę oczyszczamy, większe sztuki możemy przekroić na pół i dodajemy do bulionu. Po 10 min. dodajemy pokrojoną w plastry kiełbasę i pokrojoną w kostkę paprykę. Wszystko gotujemy do czasu aż warzywa będą miękkie. W międzyczasie doprawiamy do smaku solą, pieprzem, czosnkiem granulowanym i papryką.