Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekka, aromatyczna zupa, doskonale sprawdza się na imprezach, można przygotować wcześniej, na następny dzień, jak smaki się przegryzą, jest jeszcze smaczniejsza
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 30
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 322
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1164
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 203
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 30
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 322
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1164
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 203
Składniki
1. z porcji rosołowej, marchewki, kawałka selera i przypieczonej cebulki ugotować rosół, 2. pieczarki obrać, pokroic dość grubo, cebule pokroić w kostke, poddusic na oleju, dodać pieczarki, chwile podsmażyc, 3. marchew i selera pokroić w cienkie słupeczki (julienne), pora w krążki, z rosołu wyjąć mięso i warzywa, włożyć surowe, pokrojone warzywa, chwilę gotować, dodać pokrojoną w paseczki pierś, pieczarki i pokrojoną paprykę, doprawić solą, sosem sojowym i pieprzem, chwilę pogotować, uważać, żeby warzywa się nie rozgotowały, posypać pokrojona natką pietruszki, smacznego