Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 28
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 321
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1160
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 192
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 28
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 321
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1160
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 192
Składniki
1/2 łyżki masła rozgrzewamy na patelni, dodajemy 3/4 pęczka posiekanego kopru podsmażamy 2 min. cytrynę parzymy we wrzątku,obieramy cieniutko cytrynę kroimy w cieniutkie paseczki,podsmażamy na pozostałym masełku. * wkładamy koperek i cytrynę gotujemy 10 min * 1/2 cytryny wyciskamy sok,dodajemy do śmietany dolewamy gorącej zupy i dokładnie roztrzepujemy(robię to w zakręcanym słoiku) mąkę roztrzepujemy z zimną wodą,wlewamy do zupy po zagotowaniu wlewamy śmietanę z cytryną dodajemy pozostały koper pieprzymy do smaku podajemy z makaronem(grubym),ryżem lub grzankami