Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy takie, aromatyczne i pożywne zupy. W zasadzie przygotowanie takich pyszności, nie nastręcza wielu problemów. Zazwyczaj ląduje w nich to, co jest pod ręką do wykorzystania. Większość zup, zazwyczaj najlepsza jest na drugi dzień.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 330
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1176
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 330
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1176
Składniki
Jarzyny i ziemniaki kroimy w kostkę. Razem z mięsem mielonym smażymy na rozgrzanym tłuszczu. Następnie dodajemy koncentrat pomidorowy, pokrojony w piórka por, pokrojony seler naciowy, zalewamy gorącym bulionem, gotujemy 15 min na średnim ogniu. Wrzucamy posiekaną kapustę, podzielonego na różyczki brokuł, gotujemy do ich miękkości. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.