Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna domowe mięso kanapkowe.
keksówka krótka, papier do pieczenia
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 60
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 137
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 60
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 137
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Składniki
Mięso z uda kroi się w kostkę. Cebulę i czosnek trze się na ziemniaczanym oczku. Trzeba dodać jajo, kaszę manną i pozostałe przyprawy. Masę się wyrabia, aż się zestali. Masę wykłada się do foremki wyłożonej papierem do pieczenia. Piekłam 1,15- 1,30 minut w 180 stopniach.
Smacznego :)