Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przepis na schab gotowany w zalewie musztardowej z dodatkiem przypraw idealnie sprawdzi się na świątecznym stole na zimno jako wędlina lub na ciepło jako dodatek do obiadu podany z sosem grzybowym.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 331
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1177
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 331
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1177
Składniki
W garnku zagotuj wodę i dodaj wszystkie przyprawy, włóż schab do gotującej się zalewy i gotuj 5 minut, wyłącz i zostaw do całkowitego wystygnięcia.
Po wystudzeniu ( zimny schab i zalewa), ponownie zagotuj i gotuj 5 minut. Ponownie wyłącz i zostaw do wystygnięcia.
Po wystudzeniu ponownie powtórz ta sama czynność zagotuj , gotuj 5 minut i zostaw do wystygnięcia. Czynność powtarzaj 3 razy .
Po wystudzeniu schab wyjmij z zalewy . Możesz go jeść jako wędlina do pieczywa lub dodatek do obiadu. Polecam. Smacznego.