Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa alternatywa dla sklepowych wędlin, prosta i smaczna pieczeń nie tylko na święta.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 30
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 322
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1164
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 200
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 30
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 322
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1164
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 200
Składniki
Cebulę obierz i pokrój w drobną kostkę, podsmaż na maśle klarowanym.
Do miski przełóż mięso mielone, dodaj jajka, podsmażoną cebulę, dwie łyżki bułki tartej, pietruszkę oraz sól, pieprz i przyprawy do smaku. Wymieszaj.
Keksówki posmaruj masłem i posyp bułką tartą, przełóż masę mięsną, wyrównaj i posyp bułką tartą.
Pieczeń piec około godziny w temperaturze 180 st do zrumienienia. Gotową pieczeń można serwować na ciepło do obiadu lub na zimno do kanapek.