Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pasztet z jajkiem w środku"
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 311
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1141
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 162
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 311
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1141
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 162
Składniki
Bułkę namocz w wodzie, odciśnij. Cebulę posiekaj, wyrób z mięsem, bułką, surowymi jajkami, przypraw. Fasolkę szparagową gotuj 2-3 minuty we wrzącej osolonej wodzie. Osącz, ostudź. Paprykę pokrój w cienkie paski. Dno i boki formy wylep masą mięsną. Ułóż jajka na twardo, fasolkę i paprykę, przykryj resztą mięsa. Skrop olejem, posyp płatkami chili. Piecz godzinę w temp.180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie