Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa wędlina - kruchy schab gotowany 10 minut
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 30
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 322
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1164
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 200
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 30
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 322
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1164
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 200
Składniki
- Schab czyścimy. - Do garnka wlewamy szklankę wody. - Dodajemy majonez i musztardę i mieszamy. - Dolewam pozostałą część wody, - Dodajemy wszystkie składniki z listy powyżej i mieszamy. - Do garnka z marynatą wkładamy schab i zaczynamy gotować pod przykryciem. Od momentu zagotowania się wody schab gotujemy równe 5 minut. - Zdejmujmy z gazu i pozostawiamy do całkowitego ostygnięcia na minimum 6 godzin ja zostawiam na całą noc. - Powtarzamy czynność zagotowujemy pod przykryciem i od momentu zagotowania gotujemy równe 5 minut. Po tym czasie pozostawiamy garnek ze schabem ponownie do całkowitego ostygnięcia na minimum 6 godzin. -Schabu nie wyciągamy z garnka aż do całkowitego wystygnięcia.