Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Ekspresowa przekąska z grilla!
patyczki szaszłykowe, grill
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 37
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 326
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1168
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 37
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 326
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1168
Składniki
Miałam mrożone sardynki, musiałam im wyczyścić brzuszki, opłukane i osuszone nadziałam na patyczki.
Obsypałam je solą, pieprzem i lekko bułką tartą, zlałam oliwą z oliwek. Grillowałam dosłownie po 1,5 minuty z każdej strony a i to było chyba zbyt długo.
:D
Smacznego :)