Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, łatwe placuszki, w sam raz na leniwe śniadanie lub słodki deser.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 47
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1184
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 47
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1184
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę.
Żółtka utrzeć z oliwą z oliwek, aromatem i miodem.
Ubitą pianę ostrożnie dodać do żółtek i wymieszać.
Stopniowo dodawać do masy mąkę i proszek budyniowy, stale mieszając.
Smażyć z dwóch stron na rozgrzanej patelni teflonowej.
Podawać polane sokiem lub z dżemem, konfiturą.