Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie chrzanowych serków z makrelą dało świetny lekko zaostrzony smak,polecam:)
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Składniki
Obraną makrelę z ości dać do miski. Dodać serki,posiekaną natkę,cebulkę i papryczkę. Dodać śmietanę i jeśli chcemy bardziej ostry chrzanowy smak łyżkę chrzanu. Makrelę rozdrobnić widelcem,wszystko wymieszać doprawić solą do smaku.
Smacznego życzę!