Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję pastę z wędzonego pstrąga. Nie byłabym sobą, gdybym trochę nie namieszała :-) Najlepsza oczywiście będzie z pstrąga z pobliskiej wędzarni :-)
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 42
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 327
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1171
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 42
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 327
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1171
Składniki
Pstrąga obieram i delikatnie blenduję (można go również rozgnieść widelcem). Następnie dodaję pozostałe składniki, wszystkie drobniutko pokrojone w kosteczkę, a na koniec pokruszony twaróg. Całość mieszam w miseczce i doprawiam solą oraz pieprzem. SMACZNEGO!!!