Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pastę do pieczywa z bobu. Szybka, prosta w wykonaniu pasta , smakuje wyśmienicie, a jeszcze ze świeżym, ciepłym pieczywem. Pychotka.
garnek, miska, blender ,
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 332
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1178
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 332
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1178
Składniki
Bób dobrze wypłukać, zalać wodą i ugotować. Po ugotowaniu obrać ze skórki, włożyć do miski i zmiksować na jednolitą masę razem z oliwą. Dodać poszatkowany świeży koperek, sok z cytryny, a do smaku doprawić solą i pieprzem. Dodać 2 - 3 łyżki masła i ponownie dokładnie wymieszać. Pastę podawać do świeżego pieczywa. Jest pyszna polecam.