Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka w przygotowaniu a -najważniejsze!- smaczna pasta kanapkowa z niewielu składników: makreli w oleju, suszonych pomidorów, gotowanych jajek, majonezu i przypraw. Polecam na śniadanie lub kolację:)
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 36
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 325
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1167
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 36
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 325
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1167
Składniki
Makrelę odsączamy z oleju i rozdrabniamy widelcem. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i drobno siekamy. Pomidory odsączymy z zalewy i również drobno kroimy. Wszystkie powyższe składniki doprawiamy do smaku i mieszamy z majonezem. Gotowe:) Możemy dodać drobno posiekaną cebulkę lub ząbek czosnku.