Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja pasta jajeczna przygotowana została z takiego powodu gdyż został mi miąższ z przygotowanej sałatki. Postanowiłam sobie że ugotuję jajka na twardo i spróbuję wykorzystać miąższ do pasty jajecznej. Powiem Wam że nie myliłam się , pasta wyszła przepyszna. Prosta, szybka i smaczna. Polecam
garnek, nóż, widelec, miska lub talerz,
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 331
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1177
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 331
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1177
Składniki
Jajka po ugotowaniu obrać, rozgnieść widelcem. Do jajek dodać drobno pokrojony miąższ z pomidorów, drobno posiekaną cebulkę zieloną, doprawić do smaku pieprzem oraz solą wymieszać. Na koniec pastę jajeczną połączyć z majonezem . Podawać do chlebka.
Przygotowanie pasty.
Pasta gotowa do podania.