Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O :) Zainspirowany przepisem postanowiłem zrobić swoją wersję
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 141
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 237
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 141
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 237
Składniki
Żelatynę namoczyłem w ciepłej wodzie i odstawiłem. Filety obrałem ,dokładnie oczyściłem z ości i rozdrobniłem widelcem. Oprószyłem białym pieprzem i skropiłem sokiem z cytryny. Śmietanę ubiłem na sztywno i wraz z ostudzoną żelatyną dodałem do pstrąga i dokładnie wymieszałem na jednolitą masę. Wstawiłem do lodówki na godzinę. Podałem z świeżo pieczoną bagietką.