Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na prawdę pyszny mus, a do tego samo zdrowie. Potas, magnez, żelazo i tak potrzebny kobietom kwas foliowy.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 44
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 328
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1173
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 44
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 328
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1173
Składniki
Pracę na musem zaczynamy od obrania banana. Kroimy go w plasterki i wkładamy do wysokiego naczynia. Jabłko obieramy, też kroimy w plasterki i dorzucamy do banana. Dokładamy sporą łyżkę miodu, u mnie gryczany, jedną płaską łyżeczkę młodego jęczmienia i ok. 50 g jogurtu. Wszystko dokładnie blendujemy, na koniec dolewamy resztę jogurtu.