Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 47
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1184
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 47
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1184
Składniki
Jajka ugotowane na twardo obrać ze skorupek. Przekroić i wyjąć żółtka. Pomidora obrać ze skórki. Włożyć do garnuszka z gorącą wodą, a następnie schłodzić w zimnej wodzie. Skórkę bez problemu można usunąć. Oczyścić z nasion i pokroić w drobną kostkę. Żółtka utrzeć z majonezem. Dodać pomidora, natkę pietruszki. Dodać pieprz i sól do smaku. Wymieszać. Wypełnić połówki białek farszem. Gotowe. Smacznego