Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne świąteczne drobiazgi!
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 141
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 237
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 141
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 237
Składniki
Jaja przepiórcze gotuje się 3 minuty na twardo, po obraniu przekrawa wzdłuż na pół i wyjmuje żółtka. Do świątecznych jaj wybrałam świąteczny dodatek czyli ikrę ze śledzia. Jest wystarczająco słona nie trzeba już doprawiać. Jeszcze szczypiorek do smaku. Farsz nałożyłam w zagłębieniach jaj. Jeszcze trochę dekoracji z marchewki i groszku. W szklance gorącego rosołu rozpuściłam 1,5 łyżeczki żelatyny i po ostudzeniu zalałam jaja. Jaja w galarecie nie wysychają i można je przechowywać trzy dni.
Smacznego :)