Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kasza manna na mleku – to jest to! Pamiętam ją z dzieciństwa, mama robiła nam ją na śniadanie lub na podwieczorek, zajadaliśmy ze smakiem. Polecam na smaczne i pożywne śniadanie w 5 minut.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Składniki
Mleko przelać do garnka, postawić na palniku, wsypać kaszę i cukier. Powoli mieszać do zagotowania. Gdy kasza zacznie się gotować, zmniejszyć moc palnika i, mieszając trzepaczką – żeby nie powstały grudki, gotować 2-4 minuty. Kaszę podzielić na dwie porcje, udekorować dżemem i świeżymi owocami, podać.