Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wymarzone śniadanie do łóżka, croissanty w wersji wytrawnej. Ciepły, chrypki rogal i ciągnący się ser mniam!
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1114
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 150
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 247
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1114
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 150
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 247
Składniki
Kiełbasę pokroić i podsmażyć na oleju. Doprawić solą i pieprzem oraz sosem chilii. Dodać posiekany czosnek, kapary i natkę pietruszki. Chwile smażyć. Ściąć wierzch rogalików. Usmażoną kiełbasę przełożyć do miski. Na patelni (nieumytej) przypiec rogaliki, wchłoną smak kiełbasy. W rogalikach zrobić palcem kieszonki. Do środka wsadzić kiełbasę, na nią plasterki żółtego sera. Croissanty zapiekać w temperaturze 200 stopni ( z termoobiegiem) przez około 5 minut - aż ser się całkiem rozpuści. Po wyjęciu z piekarnika przykryć górną częścią rogala.