Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z selerem naciowym i konserwowym w połączeniu z pozostałymi składnikami daje wyrazisty smak i aromat.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 328
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1176
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 328
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1176
Składniki
Jajka ugotować, obrać, pokroić w kostkę. Seler i cieciorkę osączyć z zalewy. Rzodkiewkę, seler, paprykę pokroić w kostkę.
Układać warstwami w salaterce, warzywa doprawiać solą i pieprzem, każdą warstwę pokrywać lekko majonezem.
Na dnie salaterki ułożyć połowę selera konserwowego.
Na nim cieciorkę.
Na niej paprykę.
Na papryce selera naciowego a na nim rzodkiewkę.
Na rzodkiewce , drugą połowę selera konserwowego, a na wierzch jajka. Wierzch pokryć cienko majonezem.