Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka z selera, marchewki, jabłka z dodatkiem suszonej żurawiny i rodzynek z odrobiną oleju doprawiona sokiem z cytryny i cukrem. Samo zdrowie:)
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 38
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 327
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1170
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 38
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 327
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1170
Składniki
Żurawinę i rodzynki zalewamy letnią wodą i odstawiamy. Seler /najlepiej młody/ i marchew obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej o średnich oczkach. Jabłko obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach. Rodzynki i żurawinę odsączamy, dodajemy do pozostałych składników, dodajemy też olej i doprawiamy do smaku sokiem z cytryny i cukrem. Mieszamy. Odstawiamy na kwadrans.