Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca surówka z młodej kapusty i marchewki. Świetny dodatek do dań obiadowych i potraw z grilla. Robi się ją bardzo prosto, a sam proces przygotowania zajmie Wam dosłownie chwilę. Surówkę można rozrobić z majonezem lub skropić sokiem z cytryny i oliwą. W obu wersjach smakuje rewelacyjnie.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 332
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1180
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 332
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1180
Składniki
Kapustę umyj, ususz i drobno poszatkuj. Marchewkę obierz i zetrzyj na tarce. Cebulę pokrój w drobną kostkę. Natkę pietruszki opłucz, osusz i drobno posiekaj. Składniki przełóż do miski. Dopraw solą i pieprzem.
Surówkę z młodej kapusty połącz z majonezem i jogurtem naturalnym lub z sokiem z cytryny i oliwą.