Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta surówka do której wykorzystuje resztki brokuła - nóżkę i łodyżki. Dodaję marchewkę, natkę i żurawinę dla słodkości a do tego sos majonezowo-jogurtowy. Szybko i zdrowo i nic się nie marnuje
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Składniki
Brokuła i marchewkę zetrzeć na tarce (albo starkować w mikserze kuchennym), przełożyć do miski dodać posiekaną natkę i żurawinę. w misce wymieszać jogurt z majonezem, sokiem cytryny, solą i pieprzem. Zalać sosem surówkę, wymieszać.