Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i pełna witamin surówka z młodych warzyw z dodatkiem sosu jogurtowo-cytrynowego. Doskonała do obiadu ale równie dobrze sprawdza się do dań z grilla:)
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 25
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 318
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1159
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 188
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 25
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 318
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1159
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 188
Składniki
Kalarepę obieramy i kroimy w kostkę /możemy zetrzeć na tarce o dużych oczkach ale ja wolę jak można coś chrupnąć:)/. Marchew obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Rzodkiewkę dokładnie myjemy a następnie kroimy w półplasterki. Paprykę oczyszczamy z nasion i kroimy w kostkę. Natkę pietruszki drobno siekamy. Sos: jogurt naturalny mieszamy z sokiem z cytryny i przyprawami. Wszystkie warzywa przekładamy do salaterki, polewamy przygotowanym sosem i mieszamy.