Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Smaczna sałatka z rukolą z dodatkiem suszonych pomidorów, cebuli, rzodkiewki oraz sosu francuskiego , a do tego jeszcze smacznie nadziane połówki jajek.
półmisek ,
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 314
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1153
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 178
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 314
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1153
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 178
Składniki
Sałatę opłukać, osuszyć, następnie rozłożyć na półmisku. Dodać umytą pokrojoną w plasterki rzodkiewkę oraz sparzony gorącą wodą i obrany ze skórki pokrojony pomidor oraz kilka suszonych pomidorów. Sałatkę polać sosem francuskim zrobionym według opisu na opakowaniu. Na sałatce ułożyć połówki ugotowany jajek z farszem. Farsz do jajek: Ugotowane jajka obrać ze skorupek, przekroić na połówki, wyjąc żółtka, Żółtka dodać do twarożku czosnkowego, dodać odrobinę pieprzu i soli do smaku oraz startą na drobnych oczkach rzodkiewkę. Dokładnie wymieszać. Takim farszem napełnić połówki jajek.