Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Aby nieco odmienić tradycyjną sałatkę postanowiłam umieścić ją w muszlach makaronowych. Wyszła z tego bardzo fajna przekąska. Idealna jako małe co nieco do przekąszenia między posiłkami, ale też doskonała na kolację czy imprezę.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 332
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1180
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 332
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1180
Składniki
Kapustę pekińską drobniutko szatkujemy
Tuńczyka odsączamy i dodajemy do kapusty
Ogórki, papryki i ser żółty drobniutko kroimy
Składniki doprawiamy delikatnie solą i pieprzem. Mieszamy
Dodajemy majonez i jeszcze raz mieszamy
W garnku zagotowujemy lekko osoloną wodę i wrzucamy na nią makaron. Gotujemy wg wskazówek na opakowaniu. Odcedzamy i studzimy
Muszle napełniamy sałatką i układamy na talerzu