Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna , chrupiąca przekąska, która może również być podana jako przystawka dla każdego gościa na osobnym talerzyku.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 37
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 325
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1168
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 37
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 325
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1168
Składniki
Cukinię kroimy w cieniutkie wstążki Orzechy rumienimy na suchej patelni, odkładamy na bok Na tej samej patelni przyrumieniamy szynkę, wykładamy ją na talerz Ponownie na tej samej patelni krótko przyrumieniamy partiami cukinię, wykładamy na talerz z szynką układając fantazyjnie Z musztardy i oliwy ucieramy sos winegret, powinien mieć konsystencję majonezu. Nie dodajemy soli ani cukru ponieważ szynka i jest wystarczająco słona a ser słono-słodki Układamy sos punktowo na sałatce Dekorujemy gorgonzolą i orzechami Smacznego...