Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka zawiera składniki aktywujące sirtuiny (białka typu sirt), które działają przeciwzapalnie i powstrzymują procesy starzenia się organizmu.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Składniki
Buraka ugotuj. Ser halloumi pokrój na plastry i podsmaż na patelni.
Szpinak umyj i osusz. Cebulę pokrój w piórka. Z daktyli usuń pestki i podziel na mniejsze cząstki. Seler naciowy przekrój wzdłuż i pokrój na plastry.
Na talerz wyłów szpinak, następnie dodaj cebulę, buraka, seler naciowy i ser. Na wierzch dodaj orzechy pinii, kapary, daktyle i pokrojone orzechy włoskie.
Przygotuj sos. Do małego słoika przełóż musztardę i miód. Dodaj oliwę i ocet. Zakręć słoik i mocno nim potrząśnij kilka razy.
Gdy składniki się połączą, polej nimi sałatkę.