Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jarzynowa podana w ten sposób jest smaczna i ozdoba stołu.
Deska do krojenia , nóż, opiekacz
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 37
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 326
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1168
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 37
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 326
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1168
Składniki
Marchewka , pietruszka, seler to warzywa , które gotowały się w rosole i tu są wykorzystane po pokrojeniu w kostkę. Ziemniaki ugotować, obrać, pokroić w kostkę. Jajka ugotować na twardo , obrać , pokroić w kostkę. Ogóreczki pokroić w kostkę. Warzywa osączyć z zalewy. Składniki umieścić w salaterce doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Jogurt wymieszać z majonezem, dodać do sałaty, wymieszać , pozostawić aby smaki się wymieszały.
Cukinię umyć , pokroić w plastry, posmarować oliwą z oliwek , podsmażyć na patelni, wystudzić . Spiąć wykałaczką aby powstało kółko. Chleb tostowy podgrzać w opiekaczu, podzielić na połowę . Na połówce umieścić kółko z cukinii, napełnić sałatką. Przed podaniem można udekorować.