Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka, idealna jako dodatek do mięsa, ale również sprawdzi się na różnych uroczystościach.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 332
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1180
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 332
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1180
Składniki
1. Kapustę pekińską szatkuję, marchew obieram, myję, ścieram na tarce o dużych oczkach, por kroję w pół plasterki. 2. Warzywa przekładam do miski, dodaję odlaną zalewy kukurydze oraz drobno pokrojone rzodkiewki.
3. Następnie dodaję majonez, jogurt, doprawiam pieprze oraz solą, dokładnie mieszam i przekładam do naczynia.
4. Sałatka gotowa. 5. Smacznego.