Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje ulubione danie na kazde swieta.Poprostu nie ma swiat bez jajek faszerowanych.Od 20 lat je robimy,wymyslil to danie moj maz.Jajka faszerowane sa wspanialym dodatkiem do salatki warzywnej lub ziemniaczanej.Obie potrawy salatka i jajka wspaniale do siebie pasuja,mozna je nakladac razem na talerz i jesc.Smakuje wybornie!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 332
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1180
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 332
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1180
Składniki
Jaja ugotowac na twardo,pieczarki umyc rozdrobnic,usmazyc z tluszczem i cebula.Odstawic do calkowitego wystygniecia.Jaja obrac ze skorupek,przekroic na pol wzdluz.Wydrazyc zoltka osobno,bialka osobno.Do zimnych zoltek dolozyc wystygniete pieczarki,dolozyc 1/3 majonezu,zblederowac lub przepuscic przez maszynke do miesa.
Powstala mase posollic,dolozyc pieprz.kminek,dosypac pokrojona natke pietruszki.Wedle uznania mozna dolozyc majonez 1/3 wszystko wymieszac.Polowki bialek pojedynczo nakladac farszem,ukladac na talerzu.Mozna owinac szynka.Mozna tez polac prawie sciagajaca zelatyna