Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowity zapas na zimę do sałatek i przekąsek.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 21
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 317
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1159
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 186
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 21
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 317
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1159
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 186
Składniki
Wykonanie: Cukinię pokroić w słupki, ułożyć w wyparzonych słoikach, dodać równomiernie obrane ząbki czosnku i gorczycę. Wodę zagotować z octem, cukrem i solą. Następnie gorącą zalewą zalać cukinię i pasteryzować przez 20 minut.