Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
prosta, ale wyrafinowana przystawka. Uwaga! orzechy włoskie
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 312
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1148
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 165
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 312
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1148
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 165
Składniki
duże plastry szynki przekroić na pół, małe zostawić w całości - chodzi o to, by plasterek wygodnie zwinąć w zgrabny, wąski rożek. Szynkę cieniutko posmarować majonezem, na brzegu plastra "położyć gałązki rukoli ( tak aby łodyżki wystawały z węższego końca rożka, a "miotełka listków - z szerszego), grubo pokruszony orzech włoski i zwinąć w rożek. Pychota :)