Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1182
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1182
Składniki
Z każdej bułki ukroić kawałek (na kapelusz). Miąższ ugnieść tak by powstała kieszonka. Ogórka i parówkę pokroić w plasterki. Bułki skropić olejem, ułożyć warstwę parówek, następnie warstwę ogórka. Do każdej bułeczki wbić jajko, posypać z wierzchu chili i solą.
Wstawić do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika (kapelusze ułożyć osobno na blaszce). i piec aż białka się zetną 15-20 minut. Podawać na ciepło np. z sosem czosnkowym. Smacznego.