Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny sposób na zmianę zwykłego twarożku w wykwintną przekąskę - w sam raz na przyjęcie.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 313
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1153
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 166
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 313
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1153
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 166
Składniki
Twaróg wkładamy do miseczki i rozgniatamy widelcem. Rzodkiewki i ogórka myjemy. Rzodkiewki kroimy w drobniutką kostkę, ogórka obieramy i ścieramy na drobnej tarce. Doprawiamy pieprzem i mieszamy. Jeśli warzywa nie są bardzo wodniste można dodać łyżeczkę jogurtu naturalnego. Foremki wykładamy kawałkiem sałaty, a następnie za pomocą łyżeczki nakładamy farsz. łososia kroimy w cienkie paseczki (ostrym nożem) i układamy na farszu. Posypujemy niewielką ilością pieprzu.