Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
klasyka sprawdza się zawsze,zwłaszcza jak jest cudnie ciepło i mamy ochotę na aromatyczną przekąskę bruschetta z dodatkiem rukoli smakuje bardzooo ;-)
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 26
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 319
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1159
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 189
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 26
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 319
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1159
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 189
Składniki
pomidory kroimy w drobną kostkę,czosnek w cienkie plasterki plastry bagietki opiekamy krótko w piekarniku ( 5,6 min w 180 st.) po wyjęciu z piekarnika spryskujemy oliwą z oliwek,układamy porcje pomidorków,plasterki czosnku,oprószamy solą ,oregano,pieprzem i chilli i też spryskujemy oliwą podajemy z porcją rukoli i oliwkami Smacznego ;-)