Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wybornie smakuje z surówką z warzywną.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 17
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 311
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1136
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 159
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 17
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 311
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1136
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 159
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować i przetrzeć przez praskę. Wlać wrzące mleko ,dodać masło i utrzeć na pulchną masę, następnie przyprawić do smaku według upodobania.Dobrze ciepłe puree nakładać na andruty , na brzegu położyć pęto obranej ze skórki kiełbasy i zwijać powoli jak rolady.
Położyć do lodówki aby się schłodziły.
Po czym ucinać nożem porcje , moczyć z obydwu stron w jajku i panierować w bułce tartej.Smażyć na oleju na wolnym ogniu i podawać z surówkami. Smacznego.