Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa i szybka metoda przygotowania pysznej pasty z makreli,nie wymagająca wielu składników i lekka w swojej konsystencji.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Składniki
Do miski wkładamy makrelę oddzieloną od skóry i większych ości.Wlewamy wodę,rozdrabniamy widelcem.Wyciągamy w międzyczasie pozostałe ujawniające się ości.Dodajemy resztę składników i przyprawy.W razie potrzeby dosalamy(sama makrela jest dość słona)Całość mieszamy jeszcze widelcem.Wkładamy do lodówki w szczelnym pojemniku.Po ok.2 godzinach mamy pyszną lekką pastę na kanapki.