Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa z kurczakiem to doskonała propozycja dla miłośników mięsa. Ten dodatek na kanapkę jest sycący i może być alternatywą dla wędlin. W dodatku pastę warto przygotować np. z ugotowanego mięsa z rosołu.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1182
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1182
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, odstaw do ostudzenia. Następnie zacznij od przygotowania kurczaka. Pokrój go drobno z pomocą ostrego noża. Następnie odsącz ogórki kiszone i posiekaj je w kostkę. Ser zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Obrane i przestudzone jajka pokrój drobno. Połącz wszystkie składniki w misce.
Teraz dodaj majonez i musztardę. Dopraw solą i pieprzem. Dokładnie zamieszaj. Na koniec posiekaj koperek i wmieszaj go w pastę. Najlepiej umieścić ją w lodówce około godzinę przed podaniem.