Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1125
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 151
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 250
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1125
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 151
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 250
Składniki
Cebule obrać, posiekać, zeszklić na maśle. Pieczarki pokroić w plasterki, zarumienić na reszcie masła na złoty kolor, posolić.
Bulion zagotować, wrzucić grzyby (1/4 odłożyć), cebulę oraz pokrojony w kostkę ziemniak, wlać wino. Gotować 25 minut.
Zupę zmiksować, połączyć ze śmietaną, doprawić solą i pieprzem. Krem nalać do talerzy, każdą porcję udekorować pozostałymi pieczarkami oraz natką pietruszki. Smacznego.