Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowe przekąski z jajek ugotowanych na twardo nie tylko świetnie smakują ale stanowią też efektowną ozdobę stołu. Idealne na przyjęcia, nie tylko świąteczne.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 18
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 311
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1140
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 162
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 18
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 311
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1140
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 162
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, zdejmujemy skorupki, przekrawamy na pół i wyjmujemy z nich żółtka.
Pora oczyszczamy i drobno kroimy. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Żółtka wkładamy do miski, rozgniatamy widelcem, dodajemy pora i ser. Mieszamy z majonezem.
Białka jajek wykładamy na talerze, napełniamy je farszem.
Papryki drobno siekamy. Posypujemy jajka. Ozdabiamy kiełkami.