Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mleczna konfitura, która smakuje cudownie. Dla mnie idealna polewa do lodów lub mniej słodkiego ciasta.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 330
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1176
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 330
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1176
Składniki
A więc mieszamy w garnku wszystkie składniki bardzo dokładnie i zaczynamy gotować. Po doprowadzeniu mikstury wrzenia zmniejszamy ogień i delikatnie ją podgrzewamy przez około 2 do 3 godzin. Dulce de Leche jest gotowe, gdy jego konsystencja z płynnej zmieni się w bardziej zawiesistą.