Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykłe naleśniki, ale z nimi jest roboty żeby były elastyczne i cienkie, takie jak babcine ;) Macie ochotę na takie? To doskonale się składa, bo przygotowałem właśnie dla Was takie :)
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 14
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 303
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1131
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 154
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 14
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 303
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1131
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 154
Składniki
Wszystkie składniki przekładamy do miski i mikserem dokładnie mieszamy. Odstawiamy na 30 minut pod przykryciem. Maliny zasypujemy cukrem i czekamy aż się rozpadną. Migdały prażymy na patelni i blendujemy na pył. Mieszamy wszystko z twarogiem. Patelnię rozgrzewamy. Wylewamy po łyżce ciasta i smażymy z obu stron. Po ostygnięciu wypełniamy farszem i zwijamy. Smacznego!